Έρχεται ο Karman στο θέατρο ΠΚ!


«Ε, ρε
Super γλέντια!»

Ο Καραγκιοζοπαίκτης Τάσος Κώνστας και ο εικαστικός Παντελής Μάκκας, μας καλούν να γνωρίσουμε τον «Κάρμαν»,  το νέο πρόσωπο του πολυαγαπημένου μας λαϊκού ήρωα, Καραγκιόζη!

Ποιος είναι ο Κάρμαν; Ένας σύγχρονος σούπερ ήρωας ο οποίος εντυπωσιάζει με την υπερδύναμη του χιούμορ του μικρούς και μεγάλους, κάθε Σάββατο στις 6.00 το απόγευμα στο Θέατρο ΠΚ! (Κασομούλη 30 & Ρενέ Πυώ 2, Ν.Κόσμος μετρό/τραμ Ν. Κόσμος)

SAMSUNG CSC

Η πρωτότυπη παράσταση συνδυάζει την τέχνη του παραδοσιακού θεάτρου σκιών με τη σύγχρονη τέχνη του video art και ο Καραγκιόζης, ως Κarman, κλείνει το μάτι στην τεχνολογία και στους κάθε προέλευσης σούπερ ήρωες, αλλάζει διάσταση στο σενάριο και στη φόρμα και μας συστήνεται ξανά.

black

Μαζί του όλες οι αγαπημένες μας φιγούρες από το κλασικό θέατρο σκιών αλλά και αυτές με … super ιδιότητες! Η Agly woman τα Kol Boys, o Big George, o Nose κ.ά., υπερήρωες σε περιπέτειες στον… Milk Planet, τον Nose Planet, στον Dark Planet και φυσικά στον… Paraga planet!

Μια πρωτόγνωρη εμπειρία για τους λάτρεις του θεάτρου σκιών και όχι μόνο!

 

Συντελεστές:

Σύλληψη, σενάριο, ερμηνεία: Τάσος Κώνστας

Εικαστική επιμέλεια, βίντεο: Παντελής Μάκκας

Παραγωγή: «Φιγούρες & Κούκλες», 2016-17

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε τη σελίδα της παράστασης: www.KARMANSHOW.com

Λίγα λόγια για τον καραγκιοζοπαίκτη Τάσο Κώνστα

Ο καραγκιοζοπαίχτης Τάσος Κώνστας, φέτος συμπληρώνει 20 χρόνια καλλιτεχνικής δημιουργίας πίσω απ το πανί.Όλα αυτά τα χρόνια στο μόνιμο στέκι του Καραγκιόζη στις «Φιγούρες & Κούκλες» στην Πλάκα, έχει μυήσει με μοναδικό τρόπο μικρούς και μεγάλους στο διασκεδαστικό κόσμο του Ελληνικού θεάτρου σκιών.
Δίνοντας μια φρέσκια πνοή στον Καραγκιόζη, αρθρώνει λόγο σημερινό στο πανί, στο θέατρο, στην τηλεόραση και το ραδιόφωνο. Φέτος ο Τάσος Κώνστας, σε συνεργασία με τον εικαστικό Παντελή Μάκκα, τον βάζει σε νέες super περιπέτειες, με νέα μορφή σε νέους κόσμους, στο Νέο Κόσμο, στο θέατρο ΠΚ!Μια νέα πρόταση για το ρεπερτόριο και την τεχνική του θεάτρου σκιών που θα εντυπωσιάσει και θα διασκεδάσει μικρούς και μεγάλους θεατές!

karman-press-for-web